fallback

Старо BMW бе изчистено със сух лед – какво се получи?

Ефектът върху това M5 е наистина впечатляващ (ВИДЕО)

Старото BMW M5 (E39) е един от най-добрите спортни седани, които някога са се появявали на пазара. Автомобилът съчетава комфорт и производителност, като предлага незабравими емоции. Затова и собствениците на такъв автомобил често се отнасят много внимателно към него, за да могат да запазят идеалния му външен вид по-дълго време.

Един от тези собственици на така машина, която е слязла от конвейера преди повече от 20 години, се обърна към фирма за почистване на автомобили с молба да върнат заводския вид на колата. И експертите определено се справиха блестящо. Те използваха сух лед за почистване на долната част на купето, на изпускателната система, част от окачването и отделените на двигателя.

Интериорът също беше почистен с химикали, за да бъда възстановен оригиналния черен цвят на кожата, след което специалистите се заеха и с каросерията на автомобила. Драскотините по лака бяха отстранени и полирани, а финалните щрихи засегнаха джантите, които също бяха излъскани до блясък.

След всички извършени манипулации това BMW E39 M5 изглежда така, сякаш току-що е слязло от поточната линия и не се е движило по пътищата от няколко десетилетия. Експертите отделиха доста време за целия процес, но резултатът си заслужаваше.

fallback
  • #9
    Anonymous ( преди 2 години )
    Дизайнерът на е39 се казва Joji Nagashima и определено не е италианец, а японец ,разбирачо -_- .
  • #8
    Мюнхен ( преди 2 години )
    Уникален автомобил, шедьовър на автомобилостроенето !!!
  • #7
    z8 ( преди 2 години )
    в добрия смисъл:)
  • #6
    Доктора ( преди 2 години )
    Шофьор на БМВ - това е диагноза!
  • #5
    Дон Шопеску ( преди 2 години )
    Прекрасна кола. Една от най-добрите коли изобщо.
  • #4
    Петко ( преди 2 години )
    Така или иначе е стояла в някой гараж, тази кола няма километри, махат кори, няма течове на масла, няма нищо, чиста е. Айде бе, да покажат километража.
  • #3
    Супа от камъчета ( преди 2 години )
    Слагате масло, пилешко, моркови, фиде, картофи, лук, магданоз и камъчета. Те така и с кликбейт заглавието ви, гадове такива.
  • #2
    Бай Гошо ( преди 2 години )
    Браво. Много труд хвърлиха момчетата, за който естествено им е платено. Личи си, че колата е поддържана.
  • #1
    анонимен ( преди 2 години )
    Наистина изглежда сякаш току-що е произведено
fallback
Последни