fallback

Кои са колите с най-добри седалки?

Класацията е направена след допитване до повече от 110 000 собственици нови модели

Свикнали сме да виждаме класации, направени агенцията за помощ на потребителите J.D. Power, като те са посветени предимно на качеството на автомобилите и показват моделите с най-малко проблеми през първите месеци на притежание. Сега обаче агенцията прави класиране на седалките и удовлетвореността от тях на собствениците на нови превозни средства.

В проучването са участвали 110 827 купувачи и лизингополучатели на автомобили, моделна година 2021, придобити през периода от февруари до юли. Както обикновено, качеството се измерва на брой на възникналите проблеми на 100 превозни средства. Колкото по-малко е техният брой, толкова по-високо е качеството.

Автомобилите с най-добри седалки (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #10
    Joro ( преди 2 години )
    Хайде да престанете с американските класации! Учтиво казано- прекалявате!
  • #9
    Honda ( преди 2 години )
    До коментара с отвесните стрелки-> benzin-а е прав за седалките на BMW-то, но грешно си разбрал "Лумбалната" опора, т.е. става въпрос за опората в горната част на гърба- там седалките на BMWимат допълнителна чупка, която приближава НАЙ-ГОРНАТА част на седалката до плешките ти
  • #8
    Абе ( преди 2 години )
    Опел печелят награди за седалки ама що ги няма
  • #7
    //// ( преди 2 години )
    BENZIN може да са добри на БМВ седалките, но това за лумбалната опора го имаше още моят автомобил производство 1993 г. и не беше БМВ!
  • #6
    Дедо Искрен ( преди 2 години )
    Мерцедес и останалите !
  • #5
    анонимен ( преди 2 години )
    Както казваше бай Славчо в казармата: Седалката е най-важното в един автомобил.... щото ако я немаше нея, щеше да ми седнеш на ...........!! вие ще се сетите къде!!!
  • #4
    сепуко харакири ( преди 2 години )
    Пак краварски класации.Кой му пука за реднеци и снежанки?
  • #3
    анонимен ( преди 2 години )
    Най-добрата седалака е правилно настроената такава, останалите може да си спорите за марки и модели.
  • #2
    анонимен ( преди 2 години )
    На моята кола съм си облицовал седалките с родопски козяци. Много е меко и удобно, през лятото не запотява а през зимата държи топло. Единствения проблем е че малко мирише на козешка кошара ама аз съм му свикнал пък и рядко возя други хора.
  • #1
    Тинтири-минтири ( преди 2 години )
    Това е безумна класация! Седалките се измерват по критерий комфорт - не надеждност! И по този критерий мога да отлича седалките на Волво и AGR сертифицираните седалки на Опел, и разбира се топ моделите на Мерцедес.
fallback
Последни