IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Забележително - пикап със 702 коня лети през Зеления ад!

Вижте как се справя тежащият близо 3 тона Ram TRX на "Нюрбургринг" (ВИДЕО)

Една от причините, поради която "Нюрбургринг" е едно от най-привлекателните места за феновете на високите скорости, е че че там може да се видят всякакви превозни средства, чиито водачи са събрали смелост да се пробват на трудното трасе, известно още като Зеления ад. В случая ще стане сума да американския пикап Ram TRX, който има 702 к.с. под капака.


Ram TRX


Самият факт, че на някой му стиска да изкара тежащия близо 3 тона автомобил на тази писта, е достоен за уважение. TRX е толкова голям, че събаря няколко конуса още при излизането си на трасето. За съжаление, във видеото не се вижда цялата обиколка от вътрешната камера на пикапа, но пък има алтернативен изглед от движещо се отзад Audi RSQ8.

Фактът, че TRX е оборудван с гуми за офроуд гуми, донякъде е пречка, но пък те помагат при преминаването през бордюрите. Предполагам, че с правилната настройка на окачването, намаляването на теглото и ъпгрейд на спирачките, пикапът ще може да покаже впечатляващо време.



Проблемът обаче се оказва ограничителят н максималната си скорост. Не отнема много време, докато пикапът достигне максималните 190 км/ч, но малко след това неизбежното се случва - спирачките прегряват и автомобилът трябва да спре. След кратко охлаждане Ram TRX продължава с изпреварване на няколко коли, чиито шофьори вероятно са много изненади, когато ги задминава камион.

Снимка и видео: Carscoops

0 от 500