fallback

Вижте японската Dacia Duster, която се продава в Русия

Nissan Terrano се радва на популярност заради ниската цена

Вероятно всеки фен на автомобилите, дори да не харесва SUV-моделите, е чувал за Nissan Terrano. Оригиналният модел излезе в две поколения, като се задържа 20 години (1986-2006) на пазара, преди да бъде заменен от Pathfinder.

Terrano обаче продължи живота си на други места по света, където все още се продава, при това доста добре. Един от тези пазари е Русия, където това вече не е здрав офроуд-модел със задвижване на четирите колела, какъвто беше оригиналът, а SUV, в чиято основа е Dacia Duster.

Автомобилът е достъпен с избор от два двигателя. По-слабият е 1,6-литров със 114 к.с., като предаването е към предните колела, а скоростната кутия - 5-степенна механична. При втория вариант моторът е 2,0-литров със 143 к.с., като задвижването е към четирите колела, а клиентът може да избира между ръчна или автоматична трансмисия.

Приликите с първото поколение на Duster са и в размерите. Дължината е 4330 мм, широчината - 1820 мм, а височината - 1670 мм. Багажникът е достатъчно голям, като предлага обем от 475 литра. Интериорът е максимална опростен, като на таблото има 7-инчов цветен сензорен дисплей.

Подобно на Duster, и Nissan Terrano е оборудван с дискове отпред и барабанни спирачки отзад, а пътният просвет е 205 мм, което е доста повече от това на голям брой от SUV-моделите на пазара. В оборудването на автомобила влизат предни въздушни възглавници, система за контрол на стабилността (ESP) и антиблокираща спирачна система (ABS) с електронно разпределение на спирачната сила EBD.

Още снимки на актуалния Nissan Terrano - вижте в галерията:

Факт е, че този Nissan нито е най-луксозният, нито най-проходимият, нито най-добре оборудваният. Той обаче има едно сериозно предимство - цената му е 1 134 000 рубли, което прави 13 444 евро по настоящия курс, а това го прави доста добро предложение.

Снимки: Nissan

fallback
  • #7
    До #5 ( преди 2 години )
    По-дручко си е 3 кенчета с духалка и страхотен ресурс викаш....
  • #6
    Pod ( преди 2 години )
    Отвратително! Каква трагедия за Нисан... 116 коня, с предно, божеее!
  • #5
    usi1985 ( преди 2 години )
    Нисан е откраднал дизайна на дачия
  • #4
    ИБН ЕБН АЛ КАМИЛ ( преди 2 години )
    Това е НИСАН...... покажете ДАЧИЯТА......... Объркали сте снимките, или името на колата.... ХАХАХА.... Дачия....!!! ХАХАХА....... ХАХАХА.Мошеници
  • #3
    анонимен ( преди 2 години )
    2.0 без турбо и нормална мощност...нека да е дачия, ама в хоморопа такова смислено нещо не сме виждали от години и няма да видим никога
  • #2
    Хаха ( преди 2 години )
    До трезвия тъпанр, който ще си купи дъстър за 25 к лева в шестък, на 31 февруари, година по избор....
  • #1
    анонимен ( преди 2 години )
    На пия ни те ва т ниц и нисан ме нт е, ама за тях си е таман.
fallback
Последни