fallback

Мълния изпепели 40 автомобила на паркинг

Машините са били изложени за продажба от застрахователна компания (ВИДЕО)

Силен пожар, предизвикан от мълния, унищожи 40 автомобила в град Индианаполис, щата Индиана. Машините са били паркирани пред офиса на застрахователна компания, която е планирала да ги продаде на търг. Видео с последствията от пожара бяха публикувани във Facebook.

Според информации в местните медии, пожарът е предизвикан от мълния, която е уцелила една от паркираните коли. След като тя е изгоряла, огънят се е прехвърлил върху съседните машини. Те са били общо на 40 на брой, като въпреки бързата реакция на пожарникарите, всички са изгорели напълно.

Борбата с огъня е продължила повече от 2 часа, като спасителните екипи са използвали специален влекач, за да вадят колите от огъня. В потушаването на пожара са се включи и служители на застрахователната компания, откъдето съобщиха, че при инцидента няма пострадали хора.

Ако се се съди по видеото, на паркинга са изгорели няколко автомобила от марката Chrysler, както и чисто нови Kia Soul, Jeep Renegade и Mercedes-Benz E-Class.

Снимка и видео: Indianapolis Fire Department / Facebook

fallback
  • #2
    Застраховател ( преди 2 години )
    Застрахователна измама. По време на мълнии едно от безопасните места е да се намирате в автомобил, защото е подобен на Фарадеев кафез. Някой е решил да гушне големите пари.
  • #1
    Бай Гошо ( преди 2 години )
    Дали са имали застраховка? :)
fallback
Последни