fallback

Най-добрите автомобили за притежаване в наши дни

Класацията на британско издание е направена след допитване до собствениците

Британското автомобилно издание Auto Express обяви резултатите от изследването „Driver Power 2021”, което трябва да определи най-добрите автомобили за притежание в наши дни. Класацията е направено след допитване до собствениците, живеещи във Великобритания, които е трябвало да оценят своите превозни средства.

За разлика от минали години този път автомобилите са оценявани и по допълнителни показатели, като към секциите с критериите за безопасност и работа на информационно-развлекателната система е добавен въпрос и да обезценяването. Това дава представа и какво може да очакват собствениците, ако решат да продадат колата си.

Най-добрите автомобили за притежаване (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #5
    Sameman ( преди 2 години )
    Не бих избрал нищо от тук. Но явно не разбирам.
  • #4
    анонимен ( преди 2 години )
    За хора с анцузи - бмв или ауди.
  • #3
    анонимен ( преди 2 години )
    Най добрите коли за ПРИТЕЖАВАНЕ са старите коли които са редки модели, култови модели, класики, спортни купета, някой джипове, др. Тези коли си запазват стойността във времето и някой даже поскъпват след време и може да донесат и печалба. А всичко друго което е ширпотреба и масовка и няма култов статус стойността му пада всяка година и накрая отива на вторични суровини по 25 стотинки килото.
  • #2
    Мерси ( преди 2 години )
    не бих карал нито един от тези градински нужници...
  • #1
    анонимен ( преди 2 години )
    Поредната ненужна класация
fallback
Последни