IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Клуб „4 секунди" - най-бързите SUV на пазара

Те са пълна противоположност на суперколите, но могат да ги засрамят на ускорение

SUV моделите отдавна мутираха от машини с висока проходимост до автомобили, предлагащи комфорт, лукс и дори сериозна динамика. Безспорно, най-модерните представители на сегмента, могат да предложат спиращи дъха ускорение и скорост – неща, които доскоро бяха запазена територия на суперспортните леки коли.


10-те SUV модела с най-добро ускорение


В днешната ни статия ще ви представим 10 антипода на традиционните спортни коли: те изглеждат тромави, тежки са и имат висок център на тежестта и доста по-комплексни параметри по отношение на аеродинамиката. Но въпреки всичко изброено, до един ускоряват от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди.

И то го правят така, че от топ 10 на най-добре ускоряващите кросоувъри дори изпадат няколко модела, които също имат сходни показатели, но една стотна ги дели от „залата на славата”. Вижте ги:

10-те SUV модела с най-добро ускорение, предлагани на пазара (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Jay ( преди 2 години )
    Модел Х Плад, не е засичан още никъде "по улиците", тъй като не се произвежда все още. Това, че сте виждали модел еС Плад на клипчета и има 100на бройки произведени не означава същото за Х.
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Карач ( преди 2 години )
    Тук най добре се вижда, че ипонцити не могат да правят коли! Нито една японска *** неможе да се мери с европейските и американските СУВове!
  • #3
    2 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    X Plaid е засичан многократно по улиците. Максималната скорост е над 300 и тя ще се отключи дистанционно, след като се мине определена сертификация.
  • #2
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Dim ( преди 2 години )
    По настоящем от Tesla Model X Plaid има само тестови бройки и първите производствени бройки ще излязат от завода Януари - Февруари 2022 ... евентуално! Айде да не ги слагаме от сега на върха на класацията, че до тогава доста други прототипи ще излязат!!!!!!!
  • #1
    4 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Х6 М е доказано по-бърз от Ламбото.Нещо класацията куца.