fallback

Ким Кардашян произведе най-уродливото Lamborghini

Инфлуенсърката облече Urus в тъкан за спално бельо (ГАЛЕРИЯ)

"Твоята кола - твоите правила" е свещен принцип, но понякога знаменитостите леко злоупотребяват с него. Добър пример е Ким Кардашян, която успя да произведе най-уродливо изглеждащото Lamborghini в историята.        Снимки: Kim Kardashian Instagram        Прочутата инфлуенсърка (и вече бивша жена на рапъра Кание Уест) се показа с кросоувъра Urus, изцяло претапициран - и отвътре, и отвън - с бяла мъхната материя. Оказа се, че текстилът е от новата колекция бельо на серията за облекла на Кардашян.

В Instagram интернет-предприемачката даже се измайтапи, като перифразира старата детска песничка Mary had a little lamb (Мери имаше малко агънце), превръщайки я в Kimmy had a little Lamb-o.                Кардашян не спомена дали смята да ползва автомобила в този му вид, но според познавачи това е твърде слабо вероятно - нежната бяла материя вероятно би се възпламенила на мига от контакта с горещите ауспухови тръби на Urus, да не говорим какъв ефект би предизвикало едно разлято кафе. По-скоро става дума за еднократен рекламен трик. Макар че неотдавна Ferrari осъди дизайнера Филип Плейн, използвал техен автомобил за подобни цели.      Ролсът на Джъстин Бийбър        Семейство Кардашян са известни като фенове на автомобилния тунинг и редовни клиенти на нашумялото ателие West Coast Customs (репортажа на Automedia от визитата ни в него можете да видите тук).

Междувременно в интернет се разгоряха спорове дали "плюшеното Ламбо" на Ким е най-голямата гавра с автомобил от звезда. Немалко хора сочат като абсолютен фаворит модифицирания Rolls-Royce на Джъстин Бийбър.

"Облеченото" Lamborghini на Ким Кардашян (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #4
    Луд ( преди 2 години )
    Тотална порнография
  • #3
    Лютви ( преди 2 години )
    Къде е Фики да изплющи неколко шамара на простта си жена, че само го излага пред мешерето.
  • #2
    край ( преди 2 години )
    арменската ГЪЗела
  • #1
    Пурко ( преди 2 години )
    Бяла негърка и главанаци да й купуват ***! Нашата никаквица Каканашева Мегз веднага и отново ще прекопира всичко от любимката си! Очаквайте скоро същата шитня и в Българските инстаграм празноглавки!
fallback
Последни