fallback

Lamborghini Urus изгоря пред очите на собственика си

Спортният кросоувър получи повреда в електрическата система (ВИДЕО)

През миналата година компанията Lamborghini произведе 4391 бройки от спортния си кросоувър Urus, който задмина по популярност суперколите Huracan и Aventador взети заедно. Една от тях - матово-черна на цвят, обаче изгоря пред очите на собственика си на една от главните шосета в Тайван.

Местното издание Taiwan News съобщава, че пожарът е започнал внезапно, като шофьорът е успял да изскочи от автомобила, който за броени минути се превърна в купчина метал. Водач на друго превозно средство се е опитал да потуши пламъци с пожарогасител, но вече е било късно.

Собственикът на колата - 29-годишен местен жител, купили скъпия SUV само преди 8 месеца, като до момента не е имал никакви проблеми с автомобила. Експерти са прегледали останките от колата и са установили причината за пожара - дефект в електрическата система, която е дала на късо, а пламъкът е стигнал до резервоара с гориво.

От заснетото видео става ясно, че изгорелият Urus най-вероятно няма да може да бъде възстановен. В Тайван спортният кросоувър струва 9,9 млн. долара, което е около 295 000 евро, така че да му мислят застрахователите.

Снимка и видео: YouTube

fallback
  • #4
    анонимен ( преди 2 години )
    Според мен е проблем с газовото...
  • #3
    Язък ( преди 2 години )
    Ето това се получава като правят италианска кола с германски части!
  • #2
    анонимен ( преди 2 години )
    Немска му работа....
  • #1
    Bayraktarya-BM!-MGGA ( преди 2 години )
    Цената на въпросното СУВ-че е наистина 9,9 милки, но местни ТАЙВАНски долара, щото ако бяха оригинални - щатски, то тогава точната цифра в тази валута е ок. 359'100 U$D. Тук нещо, списващият инфото леко се е поотплеснал, пропускайки таз малка подробност
fallback
Последни