fallback

Как се промени шофирането за половин век

Преди 50 години карането на кола си беше приключение, но вече нещата за различни

Тинейджърите, които взимат шофьорска книжка в наши дни, нямат представа какви късметлии. Някои от сегашните превозни средства спокойно могат да ги отменят при паралелното паркиране, като ще извършват това упражнение много по-бързо и по-уверено.

Преди половин век нещата бяха много различни, но се промениха благодарение на редица технологии, които вече са масови за автомобилната индустрия. Днешните коли са пълни с технологии и удобства, които напълно са променили начина на шофиране. Все още сме далеч от летящите автомобили, но има подобрения, които са от огромна важност за комфортното и най-вече безопасно шофиране.

Как се промени шофирането за половин век (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    Промени се, че се напълни с неможещи и незнаещи къде се намират и какво правят на пътя, разчита на "асистени" не на умения, не могат да си настроят огледалата, тръгва да прави маневра, без да погледне, мисли, че вианги е с предимство, щом е направо или кара по "скъпа" кола, изобщо не знае правилника, по важно е да се чати или поства от телефона, вместо да си гледат пътя. Но затова пък Шумахер, Сена и сие.. и навигатори не могат да им бъдат дори.
fallback
Последни