fallback

10 великолепни коли, съсипани от вандали

При някои от тях пораженията не може да бъдат отстранени

Пренебрежително отношение, целенасочен акт или случайно действие от страна на престъпник – няма значение, каква точно е причината, довела да съсипването на тези 10 автомобила, които ще ви представим по-надолу. Факт е, че в последно време посегателствата върху оставени на паркинг или на улицата превозни средства се увеличават. Една по причините за това, вероятно, са ограниченията заради коронавируса, които карат някои хора да се озлобяват допълнително и за изливат гнева си на всичко, попаднало пред очите им.

Още по-жалкото е, че тези коли наистина са великолепни, като някои от тях са колекционерски рядкости, търсени в продължение на десетилетия от собствениците им. Снимките им със сигурност ще разбият сърцата на много автомобилни фенове по света. Добрата новина е, че при някои от тях пораженията могат да бъдат поправени.

10 великолепни коли, съсипани от вандали (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #4
    анонимен ( преди 3 години )
    "...причината за атаката е стикер на Доналд Тръмп на задната броня може да е причината за атаката."!??! Петърчо , били обяснил по-просто,че се объркАх?
  • #3
    анонимен ( преди 3 години )
    Завист спрямо хората спечелили повече пари.
  • #2
    анонимен ( преди 3 години )
    луда работа какво ти е виновен автомобила за да го унищожаваш
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    Американците имат висока култура! :-)Блек лайф метърс! Богатите хора са зли бели потисници експлоатиращи нещастните цветнокожи.
fallback
Последни