fallback

Lamborghini и Лейди Гага се обединиха заради благотворителност

Участниците в кампанията могат да спечелят Huracan Evo RWD от клипа на американската певица

Компанията Lamborghini и певица Лейди Гага обявиха, че заедно ще събират средства за хората, които са пострадали от кризата, причинена от коронавируса.

Парите от кампанията ще бъдат насочени към два фонда, като единият - Born This Way, е основан от самата певица, а вторият - Together Rising, е на писателя Глен Дойл, който се занимава с търсене на спонсори и организации, подпомагащи нуждаещите се.

В рамките на кампанията, която трябва да привлече внимание към двете структури, на платформата Omaze ще бъде разиграна суперколата Lamborghini Huracan Evo RWD. Същият автомобил участва в клипа към песента "911", която излезе тази есен. Победителят в надпреварата ще бъде определен на 17 декември, но името му ще бъде обявено едва на 20 януари.

Версията на Uracan със задно предаване и фиксиран покрив дебютира в началото на тази година. Купето е оборудвано с 5,2-литров V10 двигател, който развива максимална мощност от 610 конски сили. Той се комбинира със 7-степенна автоматична скоростна кутия.

Само преди месец Lamborghini добави в своето семейство 10-цилиндрови модели купето Huracan STO (Super Trofeo Omologata). То също е ориентирано към писта и използва технологии от състезателните Huracan Super Trofeo Evo и Huracan GT3 Evo, които може да бъдат използвани и по обществени пътища.

Още снимки на колата от клипа на Лейди Гага - вижте в галерията:

Снимки: Lamborghini

fallback
  • #1
    мандолинко 47 год ( преди 3 години )
    да спретнат едно клипче в стил "fake taxi" и приходите от гледания да отидат за благотворителност, може и Бритнито да поканят за по-застарялата публика
fallback
Последни