fallback

Alfa Romeo Stelvio получи нова версия за Европа

Veloce Ti ще се предлага в бензинов и дизелов вариант

Компанията Alfa Romeo представи нова версия Veloce Ti на кросоувъра си Stelvio, която ще се появи на европейския пазар през 2021 година. Тя е вдъхновена от топ-варианта на модела Quadrifoglio.

Версията Stelvio Veloce Ti ще се отличава със своя външен вид, като новостите включват различна задна броня и допълнителен дифузьор. Освен това, за първи път в гамата на кросоувъра са включени 21-цолови алуминиеви джанти.

Салонът също получава голям брой детайли от Quadrifoglio, включително спортни седалки от кожа и алкантара, комбинирани с детайли от карбонови нишки. Новото Stelvio Veloce Ti се предлага с тъмни рамки на прозорците, които са затъмнени.

Европейските клиенти на Alfa Romeo ще могат да избират между два двигателя за новия Stelvio Veloce Ti. Това са 2,0-литров бензинов с турбо и 4 цилиндъра, който развива 280 к.с., както и 2,2-литров дизел с 210 к.с. И двата варианта са с 8-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.

През 20121 година Alfa Romeo Stelvio, както и Giulia, ще се предлагат с пакет от най-новите услуги за свързаност на компанията, включително функции като местоположение на автомобила, изпращане на дестинации до навигационната система, споделяне на интернет връзка с до 8 устройства и др.

Още снимки на новата ерсия на кросоувъра - вижте в галерията:

Моделите на Alfa Romeo ще разполагат с пакет от асистенти на водача, включващи поддържане на летата на движение, адаптивен круиз-контрол, разпознаване на пътните знаци, помощ при движение в задръстване и по магистрала, и др.

Снимки: Alfa Romeo

fallback
  • #7
    Браво ( преди 3 години )
    Това са коли за каране,не за возене.Страхотни са!
  • #6
    анонимен ( преди 3 години )
    миналата година на тукашните катаджии им купиха 100-тина бройки и често ги срещам по магистралата- много са готини . Преди им завиждах щото житкаха със 159-ки , V6 Q4, но с тези направо ме е яд как може точно на КАТ-аджии да ги дадат.
  • #5
    Анонимен ( преди 3 години )
    Дам, хвърлил съм око на Джулия, ама още е много скъпа, 2.0 бензин 200к.с., жалко, че тук само дизеляк над 200к ввасят
  • #4
    ... ( преди 3 години )
    През 20121 година Alfa Romeo Stelvio??? В предната статия грешки, сега пак? Някой изобщо гледа ли какво се пише и качва в сайта?
  • #3
    анонимен ( преди 3 години )
    Много е добро Стелвиото, да не кажа сигурно с Макан-а двете най-добри СУВ-ове на пазара. Маканът е малко по-добре изпълнен вътре, но и двете коли са хем комфортни, хем адски спортни и гъвкави. Бензиновият мотор на Стелвиото е абсолютно бижу - за дизела не знам как е. Все по-често ги виждам в София, евала на Алфа - като за първо СУВ-че са отлични. Дано да стъпят върху това и продължат.
  • #2
    Shumi ( преди 3 години )
    Винаги ще произвеждат най-добрите машини !
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    Добре е колата , ама не'а пари. Единственота което съм можал да си позволя до момента са няколко обиколки на писта с порше под наем - много яко , струва си еврата дето платих.
fallback
Последни