IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Отчаян блогър запали своя Mercedes-AMG GT 63 S

Постоянните повреди и отказ на дилъра да ги отстрания решиха съдбата на купето (ВИДЕО)

Популярният руския блогър Михаил Литвин публикува в канала си в YouTube видео, на което заснето запалването и пълното изгаряне на неговия Mercedes-AMG GT 63 S. Мъжът обяснява, че колата се е повреждала безброй пъти, а официалният дилър, от който е закупена, е отказал да се занимава с нея.


Mercedes-AMG GT 63 S запалване


Литвин е водил дълга борба с дилъра на Mercedes, като колата му пет пъти е влизала в сервиз, но това не е дало никакви резултати. Представителят на германската компания всеки път намирал оправдания, за да не ремонтира автомобила или го задържал няколко седмици, след което го връщал на собственика му.

В крайна сметка, блогърът се обърнал към централата на Mercedes-Benz, но след като не срещнал подкрепа, решил да запали своя AMG GT 63 S на средата на поле извън града. Драматичната сцена е записана на видео, в края на което Литвин си тръгва (или поне се опитва да си тръгне) със ЗАЗ 968м.



Само за 24 часа видеото в YouTube е събрало над 6 милиона гледания, както и много коментари. "Край, вече съм щастлив човек", категоричен е самият блогър.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #21
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    От ридахсията виж ни информирайте като почне съдебното дело срещу тоз мадър факър, очаквам Грета да заведе първия иск.
  • #20
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Д-р Исня ( преди 3 години )
    Вах ти и из-мекяра. Да беше засиили този коптор на лаунч контрол срещу бетонна стена и после да го нарешети с факинг мини гън. Ама не, Тоя при мат ще напои атмосферата с един милион токсични вещества, ще изхвърли пластмасови капачки в нивата и ще разлее в почвата бензин. ООоооо лигофеееен!
  • #19
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Имах един съсед по гараж с такова AMG. Звукът на това животно е уникален, но през месец два го виждах със служебен заместващ мерцедес защото AMG-то пак за нещо влизаше в сервиза.
  • #18
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не им прави чест на компания като Даймлер да не уважават гаранция. На всичкото отгоре колата е 300 000 лв. пълен потрес тази кола все си мислех че е изработена на много високо ниво . Явно наистина мерцедес нямат колите от 90-те години .
  • #17
    1 rate up comment 0 rate down comment
    финансов(о) бос ( преди 3 години )
    Преди години беше на мода да купиш новия "Въйфон" и да направиш едно есктремно ревю и с гледанията ставаш шукаритетен в мрежата , а стотинките капят... Иначе кеуеша кърти с тая походка на прясно изненадан вгръб.
  • #16
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Скоро ще дойде в бг като нов внос :)
  • #15
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    10 000 000 по 25 с'тинки.... :) :) :) евала на пича, че е имал парите за първоначалната инвестиция, пък и е изпомал и кончетата някой и друг път най-вероятно
  • #14
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    който не си е имал работа с дилъри той не знае за какви престъпници става въпрос за съжаление държавата няма интерес да разбутва блатото на автомафията
  • #13
    11 rate up comment 0 rate down comment
    А бее... ( преди 3 години )
    у Бг-единственото-представителство, познато като "балкан-скандал", сега преименувано на силвер стар, на паркинга седи чистак нов Мерц ГТ4, още е без номерата. Не се знае с какво и как са го измили дилърчитътъ, ама лайсните на прозорците вече са на петна - неизтриваеми!А иначе колицата е обявена, с "отстъпка", на 140000?!!?
  • #12
    3 rate up comment 2 rate down comment
    ТоваришЧ! ( преди 3 години )
    Купи себя лада ели москвичом и у тебя не будет проблем! Как сказал товариш Сталин: Нет шофер, нет проблем! )))