fallback

Audi RS7 вдигна 300 км/ч, преди да се разбие

Полицейско преследване в САЩ завърши без пострадали

Собственик на чисто ново Audi RS7 се опита да избяга от полицията в Северна Каролина (САЩ), като разви скорост от 300 км/ч при преследването, но малко след това разби автомобила си.

Патрул в окръг Джонстън засякъл фастбека да превишава значително позволената скорост и тръгнал след него. Водачът на германската спортна кола забелязал полицейския патрул и се опитал да му избяга, като развил скорост от 300 км/ч, която е близо до максималната за този модел.

В крайна сметка шофьорът не успял да се измъкне, тъй като на пътя били поставени ленти с шипове, които нямало как да избегне. След спукването на гуми колата излетяла от пътя, като получила сериозно повреди. Пишман-състезателят не е пострадал сериозно.

Оказва се, че нарушителят е жител на щата Мериленд, който току-що е взел колата от шоу-рум на Audi и искал да се изфука с нея пред приятелите си. Така, вместо на предвидената почивка в курорта Мъртъл Бийч, собственикът на новото Audi RS7 се озовал в ареста, като е обвинен в превишение на скоростта, опит за бягство от полицията и употреба на забранени вещества.

Снимка: Facebook

fallback
  • #7
    Пепи ( преди 3 години )
    Поне си превеждайте статиите като хората.В българския език има граматика.
  • #6
    анонимен ( преди 3 години )
    Явно още не са разрешили проблема с недозавиването...
  • #5
    777 ( преди 3 години )
    Да съди полицията дето са му сложили шипове , това си е опит за убииство.
  • #4
    нЕкъв ( преди 3 години )
    Добре,че никой не пострадал,освен самочувствието на шофьора.Има си места където може да се кара бързо без да застрашаваш живота на околните-наричат се писти.Щом има пари за rs7 ще има и пари за съответната такса на пистата.Ама то така не гъзарско като няма трафик пешеходци сред които и малки деца.Друго си да минеш със 150 покрай автобусна спирка или училище.
  • #3
    анонимен ( преди 3 години )
    Уау, изключително вълнуваща и сензационна новина от автомобилния свят!!1!
  • #2
    анонимен ( преди 3 години )
    Жалка картинка!
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    Audi Rs7 e по-скоро спортен ***, отколкото спортна кола.
fallback
Последни