fallback

BMW M3 все пак ще получи комби-версия

Вариантът Touring трябва да се появи след около 3 години

M3 e един от символите на BMW, а години наред феновете на комби автомобилите не можеха да се докоснат до радостите, осигурявани от мощния и бърз модел. И изглеждаше, че това няма да се промени, най-малкото защото шефовете на BMW поеха курс към замяната на комби вариантите на популярните модели с нови модели кросоувъри.  

 

 

 

Сега обаче тази политика може да претърпи промяна, тъй като според информация на BMW Blog, където се цитира „надежден, но все още анонимен източник”, компанията е дала зелена светлина на серийното производство на BMW M3 Touring – за първи път от над 30 години. Ако информацията на въпросния източник се окаже достоверна, то моделното семейство на М3 ще се обогати с комби варианта след около 3 години.  

В най-скоро време ще дебютира новият седан М3, който се очаква да получи 3-литров редови 6-цилиндров турбо двигател с мощност над 500 конски сили и ще работи с автоматична трансмисия и задвижване 4х4. Ще има и версия с механична предавателна кутия, само със задно предаване и по-ниска мощност – около 480 конски сили.  

Рендър: ZER.O.WT 

 

fallback
fallback
Последни