fallback

Новата S-Class получава екрани и във вратите

В Mercedes готвят и други изненади във флагмана си

Новото поколение на Mercedes-Benz трябва да се появи през тази година, но производителят от Щутгарт засега не споделя никакви детайли. Затова и източник на сведения за новостите във флагмана на марката идват от „шпионски“ снимки. А последната от тях е доста интересна.

Фотосът се появи в Instagram, като изобразява вътрешната част на вратата на автомобила, най-вероятно от страната на шофьора. Добре се виждат различните дървени елементи и традиционните за марката клавиши и бутони за регулиране на седалката. До тях обаче явно инженерите на Mercedes са интегрирали малък тъч-скрийн, като по предварителни данни от него ще се регулират настройките на креслото и на кормилната колона.

Вижда се и надпис Faurecia – така се казва разположената в Париж фирма за оборудване, която произвежда компоненти и за настоящата S-Class. А като потвърждение, че това е врата на автомобил на Mercedes-Benz може да служи логото на бранда, което също се забелязва на снимката.

Вече е известно, че следващото поколение на флагмата ще получи напълно нов салон, като сегашият централен монитор, който е ориентиран към водача, ще отстъпи място си на голям екран. Със сигурност ще има и други изненади, но засега те се пазят в тайна.

Известно е още, че революция ще има не само в салона, но и в цялото семейство S-Class. От него отпада купето, тъй като то ще се конкурира с Mercedes-AMG GT и с нового поколение на Mercedes-Benz SL. Същото се отнася и за кабриолета. В гамата обаче остава най-лукозният и скъп вариант Mercedes-Maybach.

Снимка: Instagram

fallback
  • #10
    анонимен ( преди 4 години )
    #1 Ти може и да не виждаш, но Петър Захариев вижда! Даже цяла статия е преписал/копирал за това, което вижда/някой друг е видял евентуално. Нивото на сайта е такова! Някъде около началните класове до към 4-ти максимум...
  • #9
    анонимен ( преди 4 години )
    А на седалките кога? Искам като седна отдолу да ми свети едно екранче. Тези немци съвсем издивяха. Не стига, че един екран не могат да направят, а китайците им ги правят, ами и се хвалят с тях. Не случайно китайци и араби ги купуват на кило. Погледнете акциите на тези немски нещастници какво притежание са и ще разберете за какво говоря! Сега ще имат оправдание коронавируса, но тези, които следят нещата отблизо и отдавна знаят каква е истината.
  • #8
    Щирлиц ( преди 4 години )
    На сенниците кога ще монтират екрани?Може и да вградят в постелките.Леле,какви идеи ми идват днес,дано някой от Мерцедес хвърли едно око насам.
  • #7
    112 ( преди 4 години )
    Още нещо заради което ще се виси в сервиза. Не, мерси ...
  • #6
    Брандо ( преди 4 години )
    S - класата винаги е била еталон по който се водят останалите, така че и сега ще цъкаме и въздишаме след излизането на поредната перла.
  • #5
    Край ( преди 4 години )
    Праснете по един китайски таблет във всяка врата - ноооого ще е хубаоо
  • #4
    финансов(о) бос ( преди 4 години )
    Крайно време е да помислят за здравето на пътуващите , като за начало да вградят кантар в седалките, във волана и дръжките -сензори за отчитане на сърдечния ритъм , а като екстра във всички седалки анализатор на изпусканите газове , хем ще ти казва как си със здравето и хем няма да има нужда да се питаме "Кой беше?"
  • #3
    ( преди 4 години )
  • #2
    анонимен ( преди 4 години )
    Тези вече прекаляват
  • #1
    анонимен ( преди 4 години )
    Аз тъч-скрийн на вратите не виждам!
fallback
Последни