fallback

Мъск друсна танца на победата в Шанхай

Шефът на Tesla шашна публиката на церемония в Мегафабриката в китайския град (ВИДЕО)

Милиардерът и шеф на Tesla Илон Мъск е прочут с нестандартните си изпълнения. Сега той отново реши да изненада обществеността с едно такова. На церемонията по откриването на старта на производството в Мегафабриката на американската компания в китайския град Шанхай, той друсна танца на победата. Както се вижда от видеото обаче, Мъск е доста посредствен танцьор.

Действието се развива под слайд на Tesla Model Y, чието производство започва в завода в китайския мегаполис. Model 3, първият модел на компанията, който се прави в Китай, вече спечели любовта на потребителите и от него се правят по 1000 бройки седмично с локализация от 30 процента. До края на тази година електромобилът ще се произвежда със 100% местни компоненти.

В момента Model 3 се продава в Китай срещу 355 800 юана, което прави около 46 000 евро. С увеличаване капацитета на производството обаче, американската компания ще намали цената на електромобила за местния пазар с 20% в сравнение с този в Щатите. А най-впечатляващото е, че заводът в Китай беше построен за рекордно кратки срокове - по-малко от година.

Видео: Bloomberg

fallback
  • #2
    анонимен ( преди 4 години )
    Къде е Тинтирито да ни каже, кога Тесла ще фалира? Вече явно го е срам да се появи с традиционното си МАЛО-умно име и действа, като анонимен. Дребна хейтърска душица е този екземпляр. Много дребна...
  • #1
    анонимен ( преди 4 години )
    Може да се е напушил, но виж какво прави! А ти, като не си се напушил какво правиш? Сподели да чуем НЕнапушеният завистливко и *** какво прави освен да плюска и да ходи до тоалетната, а между тези 2 свещени действия да *** в мрежата?
fallback
Последни