fallback

Това ли са най-ексцентричните Lamborghini Aventador SVJ и Urus?

Двата автомобила са получи много хром и специални неонови светлини (ВИДЕО)

Много неонови светлини и невероятно количество хром - по тази формула са създавани тези два автомобила, които спокойно могат да кандидатстват за итлата "най-ексцентрични Lamborghini в света". Нещо повече - екстравагантните машини ще участват в състезания и така ще може да бъдат видени от повече хора.

Всъщност, изборът на Aventador в най-мощната му версия SVJ и на кросоувъра Urus не е случаен, тъй като това са двата модела, за които човек се сеща най-често при споменаването на марката Lamborghini. В случая те са доработени от екипа на ателието Team Salamone и наистина изглеждат впечатляващо.

Собственик на колите е Брайън Саламон - популярен адвокат по бракоразводни дела от Ню Йорк. По негово желаие колите са получили специален виолетов цвят на каросерията и допълнителни неонови лампи в доланата част. Като се добави и голямото количество хром, се вижда, че формулата, за която вече стана дума, работи с пълна сила.

И тъй като екипът на Team Salamone редовно участва в ралита със суперколи, тези две машини също ще бъдат използвани с такава цел. Вече е потвърдено участието им в три състезания в Щатите - Gumball 3000, Goldrush Rally и Bullrun.

Снимки и видео: YouTube

fallback
fallback
Последни