fallback

BMW 5 серия ще се размине с голямата решетка

Фейслифтът на модела ще е факт догодина

5-ата серия на BMW се доближава до средата на жизнения си цикъл и по някое време догодина моделът от средния клас ще получи фейслифт, който най-вероятно ще е дискретен, ако може да се вярва на кадрите от изпитанията на предсерийните прототипи.

Поколението G30 беше лансирано през 2017 г., малко преди по-смелите стъпки в посока промяна на дизайна на моделите на BMW, но част от тези решения ще се появят и при освежената версия на 5-ата серия.

Естествено, голямата тема е дали 5-ата серия ще получи новата и абсурдно голяма решетка от 7-ата серия? Засега отговорът е, че това по-скоро няма да се случи, но все пак радиаторната решетка на модела ще е малко по-голяма, но наистина с малко.

Като при всеки фейслифт, ще станем свидетели на появата на нови предна и задна брони, които ще бъдат допълнени и с нови версии на джантите, с които ще се предлага автомобилът.

По-важните промени обаче ще бъдат свързани с подобряване ефективността на хибридните и конвенционалните версии. Пример за това е развитието на 530е, при който се очаква увеличение на пробега на ток от сегашните 50 километра, както и най-вероятно plug-in хибридът ще получи и повече електрическа мощност. При конвенционалните версии, които бяха едни от първите, получили новото поколение В двигатели на BMW, оптимизиране на представянето е ключовата рецепта за подобряването им.

fallback
  • #2
    До анонимен ( преди 4 години )
    Гроздето е кисело, джанъм. Имах ф10, сега г30 и искам да Ви споделя , че последния модел на 5-та серия е най-добрият във всяко отношение.
  • #1
    анонимен ( преди 4 години )
    Никак не ми харесва вънщния дизайн на тази 5ца, старата изглеждаше страхотно. Това прилича на китайски автомобил.
fallback
Последни