fallback

Volkswagen Passat получи бизнес версия

Тя се отличава с елементите в салона и по-богатото базово оборудване

Германският автомобилен производител Volkswagen пусна бизнес версия на седана Volkswagen. Първоначално Business Edition започва да се предлага само на руския пазар, но според европейските медии е доста вероятно да се появи и в други страни по света.

Бизнес версията е достъпна за бензиновата модификация с мощност 150 коня и за дизеловата, която развива 180 к.с. Скоростната кутия е 7-степенна роботизирана DSG. Автомобилът се предлага с оформление на салона Piano Black, както и с Brilliant Pine за бензиновия или с елементи от полиран алуминий за дизеловия вариант. Педалите са със стоманени облицовки, седалките са облицовани с кожа Виена, задните стъкла са с 65-процентна тонировка, а предните седалки са от серията Top-comfort.

В базовото оборудване влиза тризонален климатроник с анти-алергичен филтър, камера за обратно виждане, адаптивен круиз контрол, система за безключов достъп, два допълнителни USB порта, 230-ватово гнездо за пътници на задната седалка, нагреваеми дюзи за измиване на предното стъкло и др.

Срещу допълнително заплащане се предлага пакетът Innovation, който включва цифров приборен панел, LED предни фарове, задни тонирани LED светлини, динамични мигачи, автоматично регулиране на фаровете и система за почистване на фаровете.

Снимки: Volkswagen

fallback
  • #8
    анонимен ( преди 4 години )
    както и на всички коли за последната година.. е и?
  • #7
    Факт! ( преди 4 години )
    То за тва ли на всички пазари от Европа през Китай и Америка продажбите му са на минус?!
  • #6
    до #3 ( преди 4 години )
    какво да се чудиш като не можеш и да си го позволиш ;). Пасата е доста привлекателен откъм цена-качества в д-сегмент-а. Не е най-вълнуващата кола, но за непретенциозни хора е идеален всекидневен автомобил с приличен комфорт.
  • #5
    анонимен ( преди 4 години )
    "Търговски пътници"???? Какво е това???? За сефте чувам. Нов вид меринджей ли е това? "командировъчен автомобил за персонала"???? А това какво е???? Я превеждай!
  • #4
    анонимен ( преди 4 години )
    за търговски пътници и като командировъчен автомобил за персонала
  • #3
    анонимен ( преди 4 години )
    Чудя се само , какъв бизнесмен трябва да си, че да изпаднеш до там да си вземеш Пасатор бизнес едишън?!?! Отиваш на бизнес среща с тоя шлеп и всички ти се смеят... :)))
  • #2
    #1 ( преди 4 години )
    Бизнес, понякога означава олекотена и по-евтина версия. Не е непременно луксозна. мисля че преди Шкода имаха някакъв бизнес, което не беше близко до топ нивото им - ЛиК.
  • #1
    none ( преди 4 години )
    И кое му е бизнес версията на Пасат-а, като е с обикновени крушки на фаровете ... облицовката на *** ли? ;))))
fallback
Последни