fallback

15-те най-надеждни кросоувъра втора ръка

Само пет от автомобилите в класацията са немско производство

Въпреки че в много страни се наблюдава спад в продажбата на нови автомобили, сегментът на кросоувърите непрекъснато се увеличава. Производителите отговарят на голямото търсене и продължават да произвеждат такива автомобили. Кои обаче кросоувъри втора ръка си струва човек да си купи? Специализираното германско издание AutoBild направи подробен анализ на съвременните кросоувъри и създаде списък на най-надеждните модели. Разбира се, всеки от тях има определени специфични проблеми, но не и сериозни недостатъци. Според проучването, почти всеки от 15-те избрани модели може да измине 200 000 км без сериозни ремонти. Автомобилите в списъка са подредени произволно.

fallback
  • #5
    doc ( преди 5 години )
    Аз видях само две - Хонда ЦРВ и Тойота РАВ 4
  • #4
    анонимен ( преди 5 години )
    А Мазда?
  • #3
    дбдбдфбг ( преди 5 години )
    Шкода Йети и Нисан Джук-и са пълен майтап като кросовъри, лека количка с висока цена
  • #2
    Адам ( преди 5 години )
    Моя Орел е на 210000 по километраж. Колко са реалните, никой не знае. Смених накрайници, тампони и биелетки. Гарнитура на главата. Това е, другото са масло и газ.
  • #1
    анонимен ( преди 5 години )
    От написаното "Според проучването, почти всеки от 15-те избрани модели може да измине 200 000 км без сериозни ремонти." излиза, че има и такива, които няма да могат да ги минат тези км.без сериозни ремонти, а всички извън класацията няма да могат. Баси! Поредната "статия" от типа пълна тъпня. Започна да става навик на комедиантите да пущат подобни бози. Все едно няма др.интересни автомобилни новини.
fallback
Последни