fallback

Още една Toyota Tundra навъртя 1,6 млн. км

Пикапът е с оригиналните си детайли, включително и 4,7-литровият V8 мотор

През 2016 г. американец получи чисто нова Toyota Tundra, след като неговият пикап от същия модел навъртя 1,6 млн. км (1 милион мили). Пробегът беше регистриран за 9 години, като за този период автомобилът не е претърпял сериозни повреди.

Сега историята се повтаря отново в Щатите. На канала YouTube-канале Pickup Truck Plus SUV Talk беше публикувано видео, в което Аарон Морвант от щата Луизина разказва за своята Toyota Tundra SR5 от 2007 г. Нейният пробег е 1 609 344 км, като автомобилът е с по-голяма част от оригиналните си механични компоненти, в това число и 4,7-литровият V8 двигател.

Собственикът на пикапа се занимава с логистика и пътува из цялата страна, като често му се налага да го прави и през уикендите. Морвант разкрива, че скоростната кутия на автомобила му е сменяна, но двигателят не е ремонтиран, въпреки че многократно е превишавана товароподемността на машината, както и нейните официално обявени от производителя възможностти за теглене на буксир.

Снимки и видео: YouTube

fallback
  • #5
    анонимен ( преди 4 години )
    Евалата на Тойота бе, радвам се на истински здравите коли.
  • #4
    анонимен ( преди 4 години )
    Който го може си го може! Браво на Тойота! Всичките им модели са доказано корави автомобили с отлични показатели за качество. И това не е от днес или от вчера, а е от десетки години. Толкова много години да си на върха по качество е наистина нещо сериозно.
  • #3
    анонимен ( преди 4 години )
    Тоя направо я е скапал от каране тая Тундра. Като гледам видеото изобщо не я е пазил и я е юркал яката. Личи си колко душманската я е товариш и въобще не се е замислял да я пази. Въпреки това Тойотата не го е предала. В тази връзка се сещам за филма на Топ Гиър "Да убиеш Тойота". В тубата го има. Доста интересно е да се гледа.
  • #2
    анонимен ( преди 4 години )
    Респект за Тойота! Поредното доказателство, че правят качествени автомобили. За съжаление при европейските коли нещата са доста зле в това отношение. Предела им е около 200 000 км и започват големите ремонти. Има дори и такива, които и 100 хил.км трудно ги изтикват без ремонти.
  • #1
    Бенц ( преди 4 години )
    Някъде 88-*** година дойде за първи ремонт, блок от Лада 1300 на 50000 км.
fallback
Последни