fallback

Илон Мъск разкри още от пикапа на Tesla

Компанията показа първо официално изображение на модела

Покойният Стив Джобс често използва една и съща стратегия, докато е начело на една от най-големите IT-компания в света - Apple. Докато представя даден продукт на фирмата на големи мероприятие, той леко повдига завесата и за следващата новина, която екипът му подготвя. Сега по този начин явно са решили да процедират и в производителя на електромобили Tesla.

Само преди дни компанията представи новия си кросоувър Model Y, като това накара мнозина да зададат въпроса "Какво още да очакваме скоро от компанията?" А основателят и генерален директор на Tesla явно това и чакаше, защото почти веднага разкри в Twitter това, за което се говори от доста време, а именно, че компанията му разработва и пикап на ток.

Нещо повече - Мъск публикува изображение на модела, който ще бъде в стила на машините от този клас от 80-те години на миналия век. Пикапът все още няма име, но ще поучи два електромотора, както и специално окачване, което ще се настройва според товара в каросерията.

Както и останалите модели на Tesla, товарната машина също ще се предлага в няколко различни модификации. Най-мощната и съответно най-скъпата ще предлага пробег от 804 км с едно зареждане - показател, който все още не е постигнат от друг модел на компанията.

Снимки: Tesla

fallback
  • #1
    анонимен ( преди 5 години )
    тръпнем в очакване....
fallback
Последни