fallback

Новата Supra не ви харесва? Изберете нещо друго

8 спортни коли, които могат да отвлекат внимание от модела на Toyota

Повече от месец след световната премиера на новата Toyota Supra тя продължава да е в центъра на вниманието. Много фенове на марката признават, че не са харесали колата, тъй като са искали да видят нещо друго. Тя отстъпва като динамика на Nissan GT-R и Honda NSX, които някога бяха нейни директни конкуренти, а освен това в нея има прекалено много елементи от BMW - нещо, което част от публиката трудно приема.

Разбира се, проблемът с неоправданите очаквания е напълно очакван. Разработката на автомобила продължи дълго време и това донякъде изчерпа търпението на час от феновете на модела. Пазарът на спортни коли обаче е достатъчно голям и на него има модели на горе-долу същата цена, които спокойно могат да заместят Supra. Ето 8 от тях.

fallback
  • #11
    .................. ( преди 5 години )
    Не мога да разбера защо всички авто-фенове и журналисти се правят,че са изумено разочаровани от новата Супра при положение,че всеки един от вас или поне тези които се интересуват от коли знаят от самото начало,че Z4 и Supra ще са на една платформа и се разработват заедно???? Александър Дюма не е написал толкова голяма книга колкото вие упреци към колата още не е започнала да се продава а вие вече алтернативи взехте да търсите !!!!!!!!
  • #10
    nikitoblend ( преди 5 години )
    От Тойота забъркаха една манджа с грозде за новата Супра. Ще останат разочаровани от продажбите.
  • #9
    анонимен ( преди 5 години )
    От няколко години го повтарям и сега пак ще го кажа. Добре, че е БМВ и тия да видят спортен автомобил.И колкото и да ви се иска, двигател от М3 няма да видите, ами в най-добрия случай ще е двигател от БМВ 340i. Но каквото и да ви дадат хората като не ви се получава да направите автомобил, ще си рекламирате пак хибридите.Впрочем някой видя ли рекламата как "супер-екологичните", "мега-чистите" Тойоти, меко казано плюят по електричките, за да си продават хибридите. Смешници.
  • #8
    анонимен ( преди 5 години )
    Доколкото успях да прочета изявления от чужди специализирани сайтове това е само началото.Спортното поделение на тойота -Gazoo ,подготвя силно оптимизирана версия на посочената супра , спекулациите продължават дори с поставяне на новия двигател за предстоящото М3 , който доколкото съм осведомен е способен да понесе доста голямо ,,напомпване" от към мощност, и ако приемем това за осъществима идея в близко бъдеще вече може до говорим за един достоен наследник на легендарния му предшественик.
  • #7
    анонимен ( преди 5 години )
    Поне от моя гледна точка , супрата на горния фотос е отлично изглеждаща .Няма как да е едно към едно с концептуалния модел има определени изисквания към серийните модели в този смисъл са направени и съответните промени към екстериорния профил на модела и въпреки това колата е много добре изглеждаща. И в този ред на мисли е ясно , че мненията за този модел ще са разнопосочни едни ще го оплюват други ще са възхитени от него. Трудно е да се наложи нов модел под същото име спрямо легендата.
  • #6
    FF ( преди 5 години )
    Това Тойота го може...хаха..20 години приказки,излзиа утре, незнам си кво едни 3Д рендери чудо..и накрая...такава опоскана версия с чужд хардуер.Е толкова си можете другари японци.Само стари лаври и много приказки.Докато не си подобрите мениджмънта..загивация.
  • #5
    анонимен ( преди 5 години )
    С тази кола много се изложиха от Тойота.Продажбите ще бъдат просто никакви. Никой истински фен на марката няма да си купи маскирано БМВ. А феновете на култа Супра сигурно са бесни. Толкова години чакане и накрая подобна подигравка. Щом мен ме е яд, без да съм фен на модела си представям за феновете какво е...
  • #4
    анонимен ( преди 5 години )
    Погазва тотално българската реч, но за сметка на това филтърът, който е на форума не ти позволява да напишеш едно нормално мнение, без част от думите да не са модерирани и излезли, като звездички. Да не говорим и за триенето на мнения, неудобни за някой си ***, който вместо да оправи писането си се занимава с друго.
  • #3
    Родна реч... ( преди 5 години )
    "...донякъде изчерпа търпението на ЧАС от феновете...";"Първото е, че японският автомобил ДА възможност да бъде възкресен..."Още една статия погазваща българския език и граматика.
  • #2
    анонимен ( преди 5 години )
    те всички са по хубави от Супрата. За разлика от концепта, серийният им модел изглежда като китайска играчка.
fallback
Последни