fallback

Subaru работи върху следващия Outback

За модела ще бъдат използвани технологии от новото Legacy

Само преди дни компанията Subaru представи новото Legacy, а сега става ясно, че се работи и върху следващото покоение на Outback. Според изданието Car& Driver, голяма част от технологиите при модела ще бъдат взаимствани именно от Legacy, като това ще засегне най-вече платформата, чиито характеристики осигуряват подобрено управление и здравина.

От гамата на Outback отпада добре познантият 6-цилиндров двигател, като неговото място ще заеме 4-цилиндровият турбоагрегат с 260 к.с., използван в Ascent. Същият се появи и при новото Legacy, където работи в комбинация със CVT-трансмисия и система за задвижване на четирите колела (AWD).

Те ще бъдат налични и при комбито, същото се отвася и за фирмения комплекс от системи за безопасност EyeSight, който ще се предлага още в базовия вариант на модела. За Outback ще се предлага и новата мултимедийна система с 11,6-инчов сензорен дисплей. Тя също дебютира при показаното преди дни ново Legacy.

По думите на говорителя на Subaru - Доминик Инфанте, моделът ще бъде готов още тази година, като в началото той ще се продава само на пазара в САЩ.

fallback
  • #1
    анонимен ( преди 5 години )
    А PHEV кога?
fallback
Последни