fallback

Новото BMW M3 излиза в 3 версии на мощност

Седанът ще се предлага и във вариант с ръчни скорости и задно предаване

Ново подробности за следващото поколение на BMW M3 бяха публикувани в интернет-форума Bimmerpost. От тях става ясно, че моделът ще съхрани механичната скоростна кутия, а също така ще получи 3 различни варианта на мощност на двигателя.

Под капака на спортния автомобил ще бъде поставен редови 3,0-литров, 6-цилиндров двигател с две турбини, развиващ в базовата версия 450 к.с. В случая той ще се комбинира с механична скоростна кутия, а предаване ще е към задната ос.

За варианта с автоматични скорости мощността на мотора ще бъде увеличена до 475 к.с., като предаването вече ще е към четирите колела – позната система xDrive. Същата комбинация – автомат и задвижване 4х4, ще се предлага и за топ-версията Competition, при която моторът ще развива около 500 к.с.

Освен това, новото BMW M3 ще получи адаптивно окачване, спортен М-диференциал и карбоново-спирачни механизми. Премиерата му ще се състои през 2020 г.

Снимка: BMW

fallback
  • #5
    анонимен ( преди 5 години )
    И аз ги харесвах много едно време БМВ-тата, карал съм 325i и 520i като за времето си бяха много добри коли. Но вече не са ми интересни. И няма как. Все едно да се впечатля от ъпгрейдната нокия 3310 при положенеи че на пазара има смартфони със 8 ядрени процесори.21 век сме. Искам нещо модерно, съвременно бързо икономично и тихо. Нещо на ток!
  • #4
    анонимен ( преди 5 години )
    Тия ако не почнат да правят електрически коли до 5г ще отидат в историята!Няма вече кой да ги търпи да мърсят въздуха с тия тракалници. Едни и същи технологии вече ги експлоатират 20 години. Само сменят дизайна на опаковката и тъпчат още и още ненужни екстри за да прикрият факта че задвижващите им технологии са от каменната ера.
  • #3
    анонимен ( преди 5 години )
    Най вероятно е тролейбусен шофьор. Кара електрически миксер.
  • #2
    анонимен ( преди 5 години )
    Я кажи ти какъв "шедьовър" караш?
  • #1
    анонимен ( преди 5 години )
    Не се ли умориха тия немци да правят едни и същи *** 50 години?!
fallback
Последни