IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Супер Genesis Coupe от Rhys Millen Racing

Hyundai Genesis Coupe ще има доста сериозно участие в изложението за тунингови автомобили SEMA, което ще бъде идния месец в Лас Вегас.

Супер Genesis Coupe от Rhys Millen Racing
Там ще видим модела на американската фирма Rhys Millen Racing наречен RM460 Genesis Coupe. Промяната е наистина генерална.

Американските тунери са махнали стандартния двигател монтиран в предната част на купето. Вместо него в пространството на задната седалка са монтирали силно променена версия на двигателя Tau V8 с обем 4.6 литра от Genesis седан. Неговата мощност надхвърля 500 к.с.
Тунинговите специалисти са променили и шасито на колата за да настанят добре новия двигател Tau V8. Добавено е ново задно стъкло и задна врата, за да се подсигури добър достъп до двигателя.

Движещият момент се предава към задните колела чрез трансмисията Mendeola с пет скорости. Максималната скорост на тунинговото купе на Genesis е 293 км/час.
Големи промени има и по окачването, което е тип MacPherson отпред и с нови пружини от KW. Спирачната система също е изцяло нова от StopTech. Джантите са с размер 20 инча обути с гуми Toyo T1R.
Външният вид на RM460 Genesis Coupe ще бъде променен също, като ще бъде с body kit RMR Signature Edition, ще има карбонов спойлер и задна врата от карбон и фибростъкло. В интериора седалките ще са от Sparco Chrono, кожен салон също от Sparco, висококачествена аудиосистема Infinity Kappa Perfect и др.
0 от 500