IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Q Series Mustang от Steeda Autosport

Американската фирма Steeda Autosports подготвя за ноемврийското изложение на тунингови автомобили SEMA своя версия на Ford Mustang.

Q Series Mustang от Steeda Autosport
В Steeda Autosports са нарекли своето произведение Q Series Mustang. В съобщенията за медиите от фирмата говорят само за аеродинамичните промени по каросерията на автомобила и не споменават нищо за промени по двигателя. Знае се обаче, че такива има. 



Версията на Mustang 2010 от Steeda Autosports е с нова предна броня, която подсигурява по-мощен поток въздух в моторния отсек и до спирачките. Новата броня също така повишава аеродинамичния натиск върху предната ос при по-високи скорости. Подобни функции има и новият спойлер в задната част на колата. Външният вид е променен и с помощта на нови лети джанти и контрастен ярко червен цвят с черна ивица. Неофициално се говори, че тунерите са монтирали допълнителен компресор към двигателя, за да повишат мощността. 



Премиерата на Steeda Q Series Mustang ще бъде на 3 ноември в Лас Вегас, където традиционно се провежда годишното изложение за тунингови автомобили SEMA.
0 от 500