IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Novitec с нова доработка на Ferrari 599 GTB Fiorano

Тунинговата фирма Novitec показа новата си доработка за Ferrari 599 GTB Fiorano.

Novitec с нова доработка на Ferrari 599 GTB Fiorano
Автомобилът е наречен Novitec Rosso Ferrari 599 GTB Fiorano, като е с по-умерена мощност в сравнение с екстремната версия на суперавтомобила с мощност 797 к.с, представена от фирмата преди време. 



Сега стандартният двигател V12 е доработен така ,че да предлага по-висока с 39 к.с. мощност (вместо 612 к.с. тунинговата версия предлага 651 к.с.). Повишената мощност е постигната без да се променя нещо по механиката на двигателя. 



Промяната е постигната с пренастройка на електрониката и нова изпускателна система от неръждаема стомана. Повишени са максималните обороти на двигателя до 8550 об/мин. 



Регулируемото окачване позволява да се променя разстоянието до пътя чрез натискането на бутон в кабината. Джантите от Novitec са с размер 20 цола отпред и 21 цола отзад. Фирмата предлага и индивидуализиране на интериора на автомобила според предпочитанията на клиента. 



Може да се избере и волан от карбон, кожен салон и др. Аеродинамичните допълнения по каросерията включват нов преден спойлер тип „устна”, задно крило и нов дифузьор. Всички панели за каросерията могат да се поръчат от карбон и фибростъкло. 



Цената на тунинговия пакет от Novitec започва от 10 490 евро. 

0 от 500