IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още един брутален Mustang

Randal Reed подсигури на колата 700 к.с.

Още един брутален Mustang
Дори в оригиналният си вид, смръщената муцуна на Ford Mustang GT привлича погледите. Тунинг специалистите от Randal Reed, обаче не се впечатляват така лесно и за това са се захванали със силова и оптична оптимизация на американската кола.

Новият тунинг пакет Reed Speed SSE, базиран на Mustang 2010 е направил от колата истинско чудовище. След щателна доработка на двигателя и интегрираната twin-turbo система, мощността на колата е достигнала 700 к.с. Тя се предава към двигателните колела, посредством ръчна скоростна кутия.

За да се поберат новите внушителни 20-инчови ковани колела, тунерите са интегрирали bodykit, който прави колата по-широка с близо 4 см. отпред и с около 7.5 см. отзад.

За да може да се обуздае увеличената мощност, Randal Reed са добавили и нови 6-бутални спирачни апарати, оборудвани с дискове с размер 335 мм., доставени от SSBC.

Освен по внушителните колела и по-широката стойка, този Mustang може да бъде разпознат и по двутоновата боя на BASF.

Всеки доработен от Randal Reed екземпляр ще бъде обозначен със сериен номер и ще предлага уникално оборудване. 

Все още няма информация за динамичните характеристики или цената на доработката. Знае се само, че феновете на марката ще могат да я имат по-късно през това лято.
0 от 500