IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стив Салиин показа своя версия на Mustang

Новият SMS 460 Mustang, който е дело на Стив Салиин (Steve Saleen), е с редица елементи по дизайна и в техническата част, които го отличават от останалите.

Стив Салиин показа своя версия на Mustang
Новата доработка на съвременния Mustang направена от Салиин включва промени по предната част на колата, появата на нов капак на двигателя, нови предни и странични сплитъри, заден дифузьор, задно крило.

Двигателят на SMS 460 Mustang е V8 с обем 4.8 литра. Той предлага максимална мощност 470 к.с. При по-мощната версия SMS 460X Mustang, максималната мощност е 655 к.с. като двигателят е с повишен обем до 5.0 литра. И двата модела са със специалния компресор SMS 296 Supercharger, който беше показан за първи път на автомобилното шоу в Ню Йорк миналата седмица.  
Двигателят на SMS Mustang се комбинира с механична скоростна кутия с пет предавки при  SMS 460 или 6 предавки при 460X. Според производителя и двата модела ще покажат впечатляваща динамика, като 460 ще ускорява от място до 100 км/час за малко над 4 секунди, а 460X ще бъде още по-бърз с една или две десети от секундата.
Окачването на колата е с подписа на Steve Saleen. Спирачната система на новия SMS 460 Mustang, модел 2010 е модернизирана за да отговаря на новите динамични показатели на автомобила.
Интериорът на новия  Mustang е с Alcantara и кожа.
0 от 500