IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Немските тунери от Arden доработиха Mini

Вече почти 40 години тунерите от Arden се специализират в доработката на британски автомобили.

Немските тунери от Arden доработиха Mini
Помнят се различни техни проекти на Jaguar и Range Rover. Сега немските тунери са направили нещо различно – първи проект на Mini, създаден на базата на състезателната версия, участваща в надпреварата  MINI Challenge 2009. 


Няма много данни за доработката на Arden, но се знае, че промените ще засегнат двигателя използван при  MINI Cooper S, който е с мощност 172 к.с. и работен обем 1.6 литра. Ще бъдат представени няколко варианта на доработка с различна мощност на агрегата. 

Сред другите промени по механиката ще видим изцяло нова изпускателна система от стомана, ново спортно окачване и модернизирана спирачна  система. Джантите ще са от изключително лека сплав и ще имат размер 18 цола. На задното стъкло се е появил голям спойлер. От Arden ще променят и интериора на MINI Cooper S с кожен салон и допълнения от дърво и карбон.
0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    rado ( преди 15 години )
    Точно в такова съм сядал,возих се.Супер тясно и неудобно е.За това и пиша.Не ми е кисело гроздето,но само ако ме заплашат с постолет бих дал пари за такава недомислица.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    БС Дилър ( преди 15 години )
    бас държа, че и в такова не си сядал, камо ли пък карал.... голям си компетент, брей тц тц. тва ***, онова грозно....пълен смях....май гроздето е кисело, а? най-ме кефят е такива всезнайковци като тебе, които хал-хабер си нямат от света, ама иначе на всяка манджа мерудийка... пази Боже
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    rado ( преди 15 години )
    тази кола е такава простотия,думи нямам!Като онази приказки,в кото краля нямал дрехи,а всички му се възхиващават.Всички виждат,че това е супер *** дизайн,някаква кубична инфантилност,но понеже го прави БМВ и много го рекламират,значи е супер.