IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mansory Швейцария доработи Porsche 911 (997)

Баварските тунинг специалисти от Mansory демонстрират техническите си възможности върху различни луксозни модели.

Mansory Швейцария доработи Porsche 911 (997)
Техни доработки на Bentley, Rolls-Royce, McLaren, Ferrari или Porsche са правили впечатление напоследък. 

Подразделението Mansory Switzerland AG обаче, е специализирано в доработка на модели на Porsche. Това е тунинговата фирма, която вероятно предлага най-много версии на 911


Сега в Женева тунерите представиха и една такава версия, получена от доработката на „съживеното” Porsche Type 997. Тунинговият пакет е акцентирал главно на подобрената аеродинамика на колата и от там на по-добра динамика и поведение на пътя. 

Инженерите от  Mansory са успели да намалят собственото тегло на автомобила. Като цяло доработката изглежда доста атлетично, но по-интересно е това, че се предлагат различни версии по дизайна, съобразно желанието на всеки индивидуален клиент. 


Отпред те засягат капака на двигателя, (който може да бъде и от карбон), предната престилка, предната броня. Впечатляващи са промените и при задната престилка, в която са вградени четирите накрайника на ауспуха.
0 от 500