IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Irmscher доработи Chevrolet Captiva

Chevrolet Captiva има доста привлекателна външност, но въпреки това дизайнът на този автомобил трудно може да бъде наречен оригинален или забележителен.

Irmscher доработи Chevrolet Captiva
Затова тунинговите експерти от Irmscher (специалисти именно по модели на GM), предлагат нов по-спортен и впечатляващ вид на популярния автомобил. 


Версията на Irmscher ще бъде представена в Женева. Сред външните промени виждаме хромирана лайсна на предната броня, изпъкнали прагове, хромирани дръжки на вратите, спойлер на покрива и нови джанти с размер 20 инча. 


Най-важната промяна обаче е намаления пътен просвет на колата с 30 мм. Така автомобилът излъчва определено повече динамика. 

Интериорът практически не е променен но тук специалистите на Irmscher предлагат различни начини за индивидуализация, като кожени калъфи за седалките, волана и лоста за скоростите в различен цвят. Тунинговият пакет за Chevrolet Captiva от Irmscher ще бъде на пазара веднага след представянето му в Женева. 

0 от 500