IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова версия на Dodge Viper

Фирмата Hurst Performance Vehicles подготви своя версия на Dodge Viper, която ще ознаменува 50-та годишнина на фирмата.

Нова версия на Dodge Viper
Честването на годишнината на Hurst Performance Vehicles ще стане с производството на 50 тунингови версии на Hurst Viper 50th Anniversary. 


Hurst Viper няма да представи някакви радикални промени в дизайна, нито много голяма промяна в мощността. Все пак версията на Hurst Performance Vehicles ще подобри както двигателя, така и интериора и външния вид на автомобила. 


В интериора ще има нови седалки с логото на Hurst. Нов ще бъде и лоста за скоростите. Във външния вид изцяло нови ще бъдат летите джанти обути с гуми на Michelin Pilot Sport SP2. Нови ще бъдат и регулируемите амортисьори от Motor Club Sport с пружини Eibach. Изпускателната система ще бъде от Corsa. 


Каросерията е оцветена със златен лак и традиционно черните прагове. Двигателят е с обем 8.4 литра и мощност 608 к.с. (447 kW) при 6100 об/мин. Максималният въртящ момент е 760 Nm достъпен при 5000 об/мин. Скоростната кутия е механична с шест степени и пренася движещият момент към задните колела. 


Максималната скорост на Viper е 300 км/час. Първият Hurst Viper 50th Anniversary ще бъде продаден на търг в Аризона в полза на фондация Victory Junction, работеща в полза на деца с хронични заболявания.
0 от 500