IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Imola Racing направи по-широко Ferrari 612 Scaglietti

Моделите на Ferrari вероятно принадлежат към тези, които най-малко се нуждаят от доработки.

Imola Racing направи по-широко Ferrari 612 Scaglietti
От своя страна Imola Racing е част от немската фирма DIMEX Automobile GmbH, като е основана през 1994 г. специално за да се занимава с доработки на луксозни автомобили. 

Освен модели на Ferrari, от Imola имат и постижения с марки като Maserati, Lamborghini и Aston Martin, като техните доработки са наречени съответно LeoNardo, Jotta Bulls и Royal Excellence. Разбира се това не е цялата палитра на марки с които DIMEX Automobile GmbH са се занимавали. 


Сега сред най-новите проекти на Imola Racing е тунинг пакет за Ferrari 612 Scaglietti. Четириместното купе с 12 цилиндъра не може да се оплаква от липса на мощност, нито от малки размери на каросерията, чиято широчина е 1957 мм. без външните огледала. 


В Германия обаче ще са доволни да видят версия, която е още по-широка, като промените са в областта на предните и задни калници. Ferrari Scaglietti е получил и нов преден спойлер, а задния е с вграден дифузьор. Още по-спортен вид на колата придават новите лети джанти и двуцветния лак на каросерията. 


Променен вид на автомобила дава и спойлера на капака на багажника. Интериора е направен в ярко червено, като има и версия в черно. 


Двигателят на 612 Scaglietti е останал без промяна и отново предлага мощност от 540 к.с., както и базисния модел. По желание на клиента обаче, има възможност да бъде доработен и двигателя, като след това мощността му ще достигне 648 к.с.
0 от 500