fallback

Направи си сам - Audi R8?!

Ако силно желаете да притежавате суперавтомобила - Audi R8, но той не е по джоба ви, то може да последвате примера на ентусиаст от Сарагоса, който управлява първата реплика на R8.

Въпреки, че колата на пръв поглед може да ви заблуди, то ако се загледате внимателно ще откриете значителни разлики с оригиналаМоже би най-големият недостатък на фалшифицираният автомобил е това, че той не се задвижва от агрегата на R8, а от доста по-маломощен 2.5-литров, предно разположен двигател. Интериора, окачването и усещането също не са, като при Audi R8.Притежателя на този автомобил, испанеца от Сарагоса - Алберто Гавач (Alberto Gavach) е използвал европейският модел на Ford Cougar, като донор и с помощта на боди кит, изграден от карбон е направил копието от снимките. Според получената информация, цената на този боди кит е около 60 000 лева, което не е никак малка сума за фалшиво R8 с предно задвижване на колелата. Цената на истинското Audi R8 е с пъти по-висока, но за подобна сума може да се закупи, например чисто ново Audi TT Coupe 2.0 TFSI. Кое бихте избрали вие?От следващите снимки, ясно личат разликите между оригинала и първата реплика на R8. А те не са никак малко.
Тагове:
fallback
  • #4
    aquarius ( преди 15 години )
    според мен по-добре е ако тоя си е купил едно тт на старо и му е сложил боди кит защото така е щяло пак да си е ауди ватре интериора да е на ауди и горе доло е щяло да прилича доста повече едно тт и този боди кит и от ауди ниама да могат на прав поглед да ги различат И ВСЕ ПАК R8 СИ Е R8
  • #3
    Triforce ( преди 15 години )
    И ето новия Ауди-чин Р8 с мощност 200 коня и гаранция на мотора 60 000 км. АХАХАХАХА
  • #2
    123 ( преди 15 години )
    Не учете китайците на пове4е глупости, те само това чакат ... сега остава да идии първия китайски супер автомобил , с умопомрачаващи характеристики .... :)))
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Абе барнал го е като за аматьор но много пара е хвърлил бре!
fallback
Последни