IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Направи си сам - Audi R8?!

Ако силно желаете да притежавате суперавтомобила - Audi R8, но той не е по джоба ви, то може да последвате примера на ентусиаст от Сарагоса, който управлява първата реплика на R8.

Направи си сам - Audi R8?!


Въпреки, че колата на пръв поглед може да ви заблуди, то ако се загледате внимателно ще откриете значителни разлики с оригинала



Може би най-големият недостатък на фалшифицираният автомобил е това, че той не се задвижва от агрегата на R8, а от доста по-маломощен 2.5-литров, предно разположен двигател. Интериора, окачването и усещането също не са, като при Audi R8.



Притежателя на този автомобил, испанеца от Сарагоса - Алберто Гавач (Alberto Gavach) е използвал европейският модел на Ford Cougar, като донор и с помощта на боди кит, изграден от карбон е направил копието от снимките.



Според получената информация, цената на този боди кит е около 60 000 лева, което не е никак малка сума за фалшиво R8 с предно задвижване на колелата. Цената на истинското Audi R8 е с пъти по-висока, но за подобна сума може да се закупи, например чисто ново Audi TT Coupe 2.0 TFSI. Кое бихте избрали вие?
От следващите снимки, ясно личат разликите между оригинала и първата реплика на R8. А те не са никак малко.





0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    aquarius ( преди 15 години )
    според мен по-добре е ако тоя си е купил едно тт на старо и му е сложил боди кит защото така е щяло пак да си е ауди ватре интериора да е на ауди и горе доло е щяло да прилича доста повече едно тт и този боди кит и от ауди ниама да могат на прав поглед да ги различат И ВСЕ ПАК R8 СИ Е R8
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 15 години )
    И ето новия Ауди-чин Р8 с мощност 200 коня и гаранция на мотора 60 000 км. АХАХАХАХА
  • #2
    0 rate up comment 1 rate down comment
    123 ( преди 15 години )
    Не учете китайците на пове4е глупости, те само това чакат ... сега остава да идии първия китайски супер автомобил , с умопомрачаващи характеристики .... :)))
  • #1
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Абе барнал го е като за аматьор но много пара е хвърлил бре!