IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Roush с нова версия на Mustang

От Roush Performance са използвали Mustang модел 2009 като основа за автомобила наречен P-51B.

Roush с нова версия на Mustang
Той е създаден в памет на едноименния изтребител от Втората световна война. Предишната версия на този автомобил, наречена P-51A Mustang, беше представена през миналата година на изложението SEMA. 


Сега новият P-51B е създаден от тунерите на Roush, като е с двигател V8 с обем 4.6 литра и мощност 510 к.с. Във външния вид на автомобила има някои разлики в сравнение с Mustang модел 2009. Оцветяването е в тъмно сиво, като самолета чието име носи. 

„Автомобилът ROUSH P-51B е най-доброто което можем да създадем за да напомним за страхотния изтребител”, казва Джек Рауш (Jack Roush), шеф на тунинговата фирма. „Също като самолета и P-51B Mustang може да изпревари почти всичко пред себе си, да завива като никой друг и да респектира достатъчно другите „пилоти” на пътя” продължава Рауш. 

Той съобщи, че специалната серия Mustang P-51B ще бъде произведена само в 51 броя  и ще се продава през 2009 г. на цена от 65 800 долара.  
0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    SilverBot ( преди 15 години )
    Браво! 60 коня отгоре на предишната им версия.С това окачване и спирачки е малко по-поносима в сравнение с версията на Шелби. Тия *** освен суперчарджер нищо не са пипнали.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Американски мускул V8 много добър дзвер!!!
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Myleena ( преди 15 години )
    Съвсем на място е коментара на хората от Roush Performance,че с доработката на колата тя ще може да завива!Непоправимият проблем на всяка американска марка коли-да успее да вземе следващият завой!Разбирам, че в Щатите нямат в наличност по пътищата много завои, но все пак да не забравят,че все още има европейски(в частност български)***,които купуват незнайно защо автомобилите им!Та за тях дееее, моля Ви господа инжинери,помъчете се малко,че иначе взимат на абордаж всичко паркирано на "Ангел Кънчев",примерно!