IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW Scirocco все по-популярен сред тунерите

Изглежда новият Volkswagen Scirocco се превръща в любимец на тунинговите фирма.

VW Scirocco все по-популярен сред тунерите


Разбрахме, че един от най-големите немски тунери, МТМ, готви доста сериозна перспектива за Scirocco. Тя предвижда разработката на версия R за модела (на снимката горе), като мощността ще бъде повишена до 380 к.с., окачването ще бъде изцяло ново, спирачките ще имат по-големи дискове (диаметър 380 мм). 

Моделът на МТМ ще бъде с нова радиаторна решетка, в стила на Golf GTI. За тази версия все още ще трябва да се почака, но досега свои доработки на Scircco са предложили и Oettinger, и ABT Sportsline, а сега пред нас е и версията на MC Chip на купето на VW. 


Само с така наречения чип-тунинг и промяна в управлението на двигателя (ECU), от MC Chip са увеличили мощността на двулитровия бензинов двигател от 200 на 246 к.с. Максималният въртящ момент е достигнал 364 Nm. 


Подменени са и тръбите на ауспуха с неръждаеми с диаметър 76 мм. Окачването е от H&R, летите джанти с размер 19 цола са от OZ, гумите 235/35-19 са от Michelin HP-Cup. 

 
0 от 500