IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Странни версии на Mercedes-Benz GLK в Лас Вегас

Тунерите от RENNTech и Boulevard Customs са подготвили нестандартни доработки на Mercedes-Benz GLK за изложението SEMA в Лас Вегас.

Странни версии на Mercedes-Benz GLK в Лас Вегас
Автомобилът на RENNTech има дизайн вдъхновен от рали автомобилите участващи в годишната надпревара Pikes Peak Hillclimb. 


Засега не знаем друго за този автомобил, освен това което виждаме на снимката –bodykit в агресивен стил с огромни спойлери на покрива. От тунинговата фирма поясняват още, че автомобилът е задвижван от хибридна система, която обаче ще му позволи да има екстремни динамични характеристики в стила на останалите доработки на RENNTech

Това обаче няма да бъде единствената странна доработка на GLK във Вегас. Вероятно още по-нестандартно изглежда експонатът на Boulevard Customs, наречен Urban Whip. 


Базираната във Флорида фирма е трансформирала новият Mercedes-GLK в нещо като crossover speedster с четири врати, което определено изглежда странно. Особено качено на наистина огромни колела с размер 26 инча и окичено с толкова хромирани части, че те заболяват очите.  
0 от 500