IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hummer с три концепции на Н3 в Лас Вегас

Може и да не е време за нови варианти и модели на големия Hummer, но от фирмата правят всичко възможно за да държат интереса към своите SUV модели висок.

Hummer с три концепции на Н3 в Лас Вегас
Следващият месец на изложението SEMA в Лас Вегас, Hummer ще представи три концепции на базата на H3. Засега нито една от тях не е определена за серийно производство, но те определено показват възможности за разнообразяване на продукцията на Hummer. 


Първият е H3T Weekend произведен на базата на H3T Alpha, това е автомобил с фабричен тунинг, който повишава мощността на двигателят V8 с обем 5.3 литра от 300 на 370 к.с. Променено е окачването което е станало много по-спортно. Джантите са черни с размер 20 инча от Hummer Accessories. Спирачната система е с нови дискове от DBA. 


Следващият експонат на Hummer e H3 X Concept. Това е автомобил с промени само във външния вид. Виждаме големи релси на покрива, нови степенки, решетка в цвета на каросерията, 18 инчови джанти и редица хромирани елементи по каросерията. Оцветяването е със специалния цвят Canyon Metallic от PPG. 

Интериорът на колата впечатлява с черна кожа на седалките, и оранжеви елементи по таблото, както и с нова мултимедийна система. 


Третата концепция е наречена с дългото име H3 Alpha Four Wheeler Project Trailhugger. Тя е разработена в партньорство между Hummer и списание Four Wheeler Magazine. Боядисан в червено, със спортен вид, Trailhugger е с 16 инчови джанти оцветени в черно с гуми BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM2 LT285/75R16.
0 от 500