IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Специална Toyota Venza за активен спорт от Five Axis

За да илюстрират големите възможности на новата Toyota Venza, специалистите от Five Axis са подготвили версия на автомобила с която ще участват в шоуто на Specialty Equipment Market Association (SEMA).

Специална Toyota Venza за активен спорт от Five Axis
Както е известно, изложението на специални версии тунингови автомобили и аксесоари ще бъде от 4 до 7 ноември в Лас Вегас. 


Версията на Five Axis е наречена Venza Active Sports Versatility (AS V). Тя е била създадена за да покаже възможностите на Toyota Venza в различни области, като ударението е поставено върху свободното и активно време с този автомобил. 

Колата е екипирана със специално оборудване, позволяващо удобно и безопасно транспортиране на всякакво спортно зимно оборудване. В задната част на колата е разположена уникална система създадена от Magna Car Top Systems. 


Това е така наречения Integrated Cargo Carrier (ICC) предлагащ различни възможности за пренасяне на мокри или сухи спортни аксесоари като ски, сноубордове, велосипеди и др. За да допълни системата ICC, Five Axis са създали многоцелева система за пренасяне на багаж. Тя създава удобство при пренасяне на по-обемни товари и в същото време безопасност за екипажа при тяхното пренасяне. 


Външният вид на AS V включва променени предна и задна брони и по-големи калници, придаващи по-солиден и здрав вид на колата. Нови 20 инчови лети джанти допълват този вид на Toyota Venza AS V. Специалната версия на Five Axis e оцветена в бели или кремави тонове.
0 от 500