IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

JE DESIGN преработи Seat Ibiza

Тунинг специалистите от JE DESIGN бяха доста бързи и представиха доработки на новата Ibiza на Seat.

JE DESIGN преработи Seat Ibiza
Това стана веднага след премиерите и на Seat Ibiza с пет врати и сега, на Seat Ibiza SportsCoupe с три врати. Доработките за версиите с три и с пет врати са различни. 


Автомобилите изглеждат доста спортно и в същото време показват индивидуален стил. Тунинг пакетът включва преден спойлер, спортна решетка на радиатора, „вежди” над фаровете придаващи агресивен вид на колата, нови прагове, спойлер на покрива и др. 


Всички тези допълнения могат да се поръчват както за Seat Ibiza с пет врати, така и за Seat Ibiza SportsCoupe с три врати. Доработката на Ibiza с пет врати предлага и отваряне на предните врати тип крила (LSD wing door fittings). 


Наред с това, впечатление прави трапецовидния накрайник на ауспуха разположен точно под средата на задната броня. 


Окачването е преработено изцяло от JE DESIGN, като колата се е приближила до пътя с 35 мм. Дизайна на джантите е сред любимите занимания на тунерите, като сега JE DESIGN предлагат като част от техния пакет за Ibiza спортните и в същото време елегантни джанти Multispoke в размери 7”x17” ET 35 или 7.5”x18” ET 35 с гуми съответно 215/40 R17 или 215/35 R 18. 


В момента от JE DESIGN предлагат доработка на двигателя 1.9 TDI със 130 к.с. С него малкият „испанец” постига максимална скорост от 198 км/час (при серийната версия максималната скорост е 186 км/час) и ускорява от място до 100 км/час за 10.0 секунди (стандартната версия за 11.1 sec.). 

В допълнение на това поведението на колата на пътя е подобрено значително при ниски и средни обороти заради увеличения максимален въртящ момент.
0 от 500