IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kicherer доработи Mercedes CL

Няма съмнение, че Mercedes CL е едно от най-комфортните и обемни купета предлагани днес на пазара.

Kicherer доработи Mercedes CL
Нещо повече, със версия CL 600 с двигател V12 bi-turbo, колата се нарежда сред най-спортните автомобили, въпреки голямото си собствено тегло. 

Ако това не ви се струва достатъчно можете да се ориентирате към доработката на Kicherer, която добавя още спортни усещания и динамика към купето. 


Специалистите от фирмата са добавили няколко нови компонента към CL и са го нарекли CL 60. На първо място трябва да споменем промяната в мощността. Тя е впечатляваща, като стандартния двигател с мощност 517 к.с е доработен за да предлага мощност от 570 к.с и максимален въртящ момент от 900 Nm. 


Автомобилът е с нова задна ос и самозаключващ се диференциал. Променена е системата за контрол на трансмисията за да се получат характеристики близки до тези на състезателен автомобил. 

Има промени и във външния вид на колата. В предната и задна брони са се появили елементи от карбон. Черупките на външните огледала са също от карбон. Отзад се виждат впечатляващ дифузьор и четири накрайника на ауспуха. 


В интериора ще се чувстват отлично любителите на комфорта и лукса. Прави впечатление съвършената комбинация между фина кожа и карбон. Може да се каже, че Mercedes-Benz CL60 на Kicherer е перфектната комбинация между динамика и комфорт. 

0 от 500