IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първа доработка на VW Scirocco от ABT

Един от първите тунери които се заеха с новия Volkswagen Scirocco e ABT, специалистът по доработка на модели на VW Group.

Първа доработка на VW Scirocco от ABT
Немската фирма базирана в град Kempten предлага първа доработка на модела, който дори все още не се продава в много европейски страни. 


Главната промяна във външния вид е постигане на по-изразена агресивност и спортен вид. Това е постигнато с промени в предната броня, в долната част на която се е появил и спойлер. Отстрани над праговете са направени нови отвори за въздух. Спойлерът на покрива е станал по-голям, а отзад четирите накрайника на ауспуха са разположени много оригинално в двата края един над друг по диагонал. 

Появило се е и крило в долната част на задния прозорец. Към пакета за каросерията не липсват и нови лети джанти, които се предлагат в три размера – от 18 до 20 цола. 


От АВТ са променили и окачването, като сега Scirocco е с 30 mm по-близо до пътя. Този тунинг пакет ще се продава в Германия от януари 2009 г. и ще струва 5990 евро. 

Наред с промените във външния вид, тунерите от ABT предлагат и доработка на двигателя, като при 1.4 TSI мощността е повишена от 160 на 200 к.с., при 2.0 TSI от 200 на 240 к.с. и при дизеловия 2.0 TDI от 140 на 170 к.с. Повишената мощност ще се комбинира с подобрения по спирачките и по-големи спирачни дискове.
0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    abe teq ludi li sa toq dvigatel 1.4 napompan taka dvapati 6te go natisna po zdravO i 6te gramne.pak i si e drugo 200 konq da idvat ot po golqm obem,tva mqza na MOTOREN TRION "STIHL".tq edna kosa4ka za treva ima po golqm motor.