IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hamann доработи Aston Martin V8 Vantage

Тунинг специалистите от Hamann Motorsport са известни с доработките си на немски и италиански супер автомобили.

Hamann доработи Aston Martin V8 Vantage
Сега обаче те са се заели с една от най-екстремните британски коли серийно производство - Aston Martin V8 Vantage


Променили са двигателя като са започнали с програмата на електронното му управление (ECU). Така са получили допълнителни 23 к.с. (17kW) за двигателя V8 Vantage с обем 4.3 литра и 30 к.с. (22kW) за модернизирания V8 Vantage с обем 4.7 литра. 


Hamann V8 Vantage е с изцяло подменена изпускателна система, което от своя страна повишава мощността при V8 с обем 4.7 литра с нови 20 к.с. над стандартните 420 коня. За съжаление от Hamann не дават данни за динамиката на доработката или за максималната й скорост. 


Има промени и по купето, които целят повишаване на аеродинамиката, като има специални пакети за V8 Vantage роудстер и купе. Да споменем спойлера от две части отпред на колата, изработен от карбон, новите прагове и задното крило. Доработката на Hamann е с лети джанти с размер 21 цола. 


Окачването е с четири нови пружини, приближаващи предницата на колата с 30 мм до пътя, а задната й част с 20 мм. В интериора виждаме нови алуминиеви педали, кожен салон може да се поръча допълнително.
0 от 500