IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

IMSA Tuning доработи роудстера Lamborghini Murcielago

IMSA Tuning не са така популярни като други германски фирми и нямат славата на MTM, EDO Competition, Brabus, Kicherer и др.

IMSA Tuning доработи роудстера Lamborghini Murcielago
Напоследък обаче тунинговото ателие пусна няколко брилянтни разработки на супер модели, включително най-новата им доработка на Lamborghini Murcielago Roadster. 


Предназначен главно за силната версия на модела LP640, новият пакет включва промяна в мощността, агресивен нов aero kit, модернизирани спирачки и джанти, нов интериор. 

От IMSA Tuning са нарекли доработката Murcielago ‘GTR Spyder’. Колата е с двигателя на купето GTR с мощност 708 к.с (528kW). GTR Spyder на IMSA може да ускори от място до 100 км/час за 3.3 секунди или с 0.1 секунда по-бързо от стандартния LP640 Roadster. 


Това което е по-интересно, тунерите са успели да повишат максималната скорост на IMSA Murcielago GTR Spyder доста над 350 км/час. Това е постигнато и чрез аеродинамичните допълнения предлагани с тунинг пакета. Murcielago GTR Spyder е с карбонов дифузьор, заден спойлер и допълнителни отвори за въздух, помагащи за охлаждането. 


Заменена е и цялата ауспухова система, която променя и звука на двигателя. Неповторимия вид на автомобила се подсилва от блестящо черните лети джанти. Промени има и в интериора с доста допълнения от карбон и кожа. 



0 от 500