IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ASI доработи открития Bentley Continental GTC

Не се случва често някой да се наеме да доработва Bentley.

ASI доработи открития Bentley Continental GTC
Не защото това не може да стане или няма да се получи добър резултат. Просто собствениците на подобен автомобил са доста консервативни и улегнали за да искат нещо подобно. 


Все пак не липсват тунинг ентусиасти и за автомобилите произведени в завода Crewe в Англия. Това се доказва и от японската тунингова фирма ASI, която е специализирана в доработката именно на Bentley. ASI идва от съкращението “Accuracy Spirit Imagination” (Точност Дух Въображение). 



Най-новото произведение на японците е доработка на открития Continental GTC. Тунинговият пакет включва променена предна броня с вграден в нея карбонов спойлер, дневни LED светлини, нови странични панели, задна броня с вграден карбонов спойлер и накрайник на ауспуха, както и дискретен спойлер на капака на багажника направен също от карбон. Към този aero kit са добавени нови 22 инчови джанти и гуми с размер 265/30 отпред и 295/25 отзад. 


 

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Естествено ,че всеки който има колата може ако иска и крила да и сложи!! вижте съседната статия как един от Хонда си направил колата като БМВ М3!! Просто статията отбелязва ,че по рядко се правят оптични туниги на Бентли щото такива коли по принцип карат Банкери и т.н. А това са по улегналата и консервативна част от обществото ,която не си пада много по фоеверки и кой знае каква крещяща показност! Оня има пари иска лукс и спорт и да демонстрира статус и отива вади половин милион и си купува Бентли !Според мен този смисъл е вложен в статията а иначе колата е супер!
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    tracer ( преди 15 години )
    az do kolkoto si spomnqm ima6e 2-3 statiii s takiva tuning firmi na bentleya da ne govorime kolko puti sm gledal po discovery i explorer prdi nqkolko meseca ili godina - 2 za takiva koli - det im pravqt tuning(moe si mnenie molq ne me psuvaite :D )
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 15 години )
    "Не се случва често някой да се наеме да доработва Bentley."Да бе хич не е често,само тука колко Бентлита показахте с тунинг на различни фирми...